ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Body Sculpture

BODY SCULPTURE

Body Sculpture - бренд кој ви помага да го обликувате вашето тело и да постигнете врвни резултати во вежбањето! Со страст за фитнес, Body Sculpture е лидер во обезбедувањето висококвалитетни фитнес производи и опрема што ќе ве инспирира да ги достигнете вашите цели.

Со широк асортиман на производи како што се тегови, ленти за вежбање и машини, Body Sculpture овозможува персонализиран тренинг без напуштање на удобноста на вашиот дом.

Секој производ е внимателно дизајниран да ви овозможи ефективни и безбедни тренинзи, без оглед на нивото на вашата кондиција.

Скулптурата на телото ја поддржува вашата посветеност на здравјето и активниот начин на живот, овозможувајќи ви да го обликувате вашето тело по ваш вкус.

Изберете Скулптура на телото и започнете го вашето патување до подобар изглед денес!

74 Продукти

Постави опаѓачки
 1. TRN LOPTA ZA SAKU 7CM
  TRN LOPTA ZA SAKU 7CM
  Најниско 99,00 ден.
 2. TRN JAZE ZA SKOKANJE
  TRN JAZE ZA SKOKANJE
  Најниско 195,00 ден. Регуларна цена 390,00 ден.
  50%
 3. TRN PRUZINA ZA ZAJAKNUVA SO MEK DRZAC
  TRN PRUZINA ZA ZAJAKNUVA SO MEK DRZAC
  Најниско 273,00 ден. Регуларна цена 390,00 ден.
  30%
 4. TRN TRAKA ZA KOLENA
  TRN TRAKA ZA KOLENA
  Најниско 295,00 ден. Регуларна цена 590,00 ден.
  50%
 5. STEGAC ZA RAKAELASTIC PALM SUPPORT
  STEGAC ZA RAKAELASTIC PALM SUPPORT
  Најниско 295,00 ден. Регуларна цена 590,00 ден.
  50%
 6. TRN LOPTA ZA SAKU 7.5CM
  TRN LOPTA ZA SAKU 7.5CM
  Најниско 299,00 ден.
 7. TRN LOPTA MINI PILATES 20 CM
  TRN LOPTA MINI PILATES 20 CM
  Најниско 299,00 ден.
 8. TRN KONOPAC ZA PRESKAKANJE U
  TRN KONOPAC ZA PRESKAKANJE U
  Најниско 299,00 ден.
 9. TRN TRAKA PILATES 0.65MM
  TRN TRAKA PILATES 0.65MM
  Најниско 343,00 ден. Регуларна цена 490,00 ден.
  30%
 10. TRN TEGOVI 2KG
  TRN TEGOVI 2KG
  Најниско 343,00 ден. Регуларна цена 490,00 ден.
  30%
 11. TRN TRAKA PILATES 0.35MM
  TRN TRAKA PILATES 0.35MM
  Најниско 390,00 ден.
 12. TRN SKLEKERI
  TRN SKLEKERI
  Најниско 395,00 ден. Регуларна цена 790,00 ден.
  50%
 13. TRN NEOPREN TEG 1KG
  TRN NEOPREN TEG 1KG
  Најниско 399,00 ден.
 14. TRN TEGOVI 4KG
  TRN TEGOVI 4KG
  Најниско 483,00 ден. Регуларна цена 690,00 ден.
  30%
 15. TRN TRAKA PILATES 0.50MM
  TRN TRAKA PILATES 0.50MM
  Најниско 490,00 ден.
 16. TRN TEGOVI ZA ZGLOB 0.9KG
  TRN TEGOVI ZA ZGLOB 0.9KG
  Најниско 490,00 ден.
 17. TRN POJAS ZA SLABEENJE 101.6X25.4CM
  TRN POJAS ZA SLABEENJE 101.6X25.4CM
  Најниско 490,00 ден.
 18. TRN SQUEEZE GRIP
  TRN SQUEEZE GRIP
  Најниско 490,00 ден.
 19. STEGAC ZA RAKAELASTIC PALM SUPPORT
  STEGAC ZA RAKAELASTIC PALM SUPPORT
  Најниско 490,00 ден.
 20. TRN TEGOVI 2KG
  TRN TEGOVI 2KG
  Најниско 499,00 ден.
 21. ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-2.1
  ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-2.1
  Најниско 545,00 ден. Регуларна цена 1.090,00 ден.
  50%
 22. FUTROLA ZA MOBILNI TELEFON ZA TRCANJE
  FUTROLA ZA MOBILNI TELEFON ZA TRCANJE
  Најниско 553,00 ден. Регуларна цена 790,00 ден.
  30%
 23. TRN TEGOVI 5KG
  TRN TEGOVI 5KG
  Најниско 553,00 ден. Регуларна цена 790,00 ден.
  30%
 24. TRN JAZE ZA SKOKANJE SO MEK DRZAC
  TRN JAZE ZA SKOKANJE SO MEK DRZAC
  Најниско 590,00 ден.
 25. TRN TEGOVI 3KG
  TRN TEGOVI 3KG
  Најниско 590,00 ден.
 26. TRN TEGOVI ZA ZGLOB 4.5KG
  TRN TEGOVI ZA ZGLOB 4.5KG
  Најниско 594,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  40%
 27. TRN TEGOVI ZA ZGLOB 2.5KG
  TRN TEGOVI ZA ZGLOB 2.5KG
  Најниско 594,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  40%
 28. TRN TEGOVI ZA ZGLOBOVE 2.3KG
  TRN TEGOVI ZA ZGLOBOVE 2.3KG
  Најниско 599,00 ден.
 29. TRN KONOPAC ZA PRESKAKANJE
  TRN KONOPAC ZA PRESKAKANJE
  Најниско 599,00 ден.
 30. TRN RAKAVICI ZA TERETANA M
  TRN RAKAVICI ZA TERETANA M
  Најниско 623,00 ден. Регуларна цена 890,00 ден.
  30%
 31. TRN STEGAC ZA KOLENO
  TRN STEGAC ZA KOLENO
  Најниско 623,00 ден. Регуларна цена 890,00 ден.
  30%
 32. TRN RUKAVICE ZA TERETANU XL
  TRN RUKAVICE ZA TERETANU XL
  Најниско 623,00 ден. Регуларна цена 890,00 ден.
  30%
 33. TRN PROSTIRKA ZA JOGA/VEZBANJE
  TRN PROSTIRKA ZA JOGA/VEZBANJE
  Најниско 690,00 ден.
 34. ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-1.3
  ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-1.3
  Најниско 690,00 ден.
 35. TRN PROSTIRKA ZA VEZBANJE
  TRN PROSTIRKA ZA VEZBANJE
  Најниско 693,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  30%
 36. TRN TRIMER PILATES XTRA
  TRN TRIMER PILATES XTRA
  Најниско 695,00 ден. Регуларна цена 1.390,00 ден.
  50%
Page

74 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web