ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

66 АРТИКЛИ

BODY SCULPTURE> е компанија инкорпорирана во 1965 година во Велика Британија. Во текот на следните децении, овој бренд зазема значајно место на светскиот пазар, како производител на фитнес и додатоци. Body Sculpture е бренд посветен на создавање квалитетни, иновативни производи кои на своите клиенти им даваат здрав и удобен начин на живот и повеќе уживање во нивната физичка активност. Тие се посветени на постигнување на највисоките стандарди за квалитет, вредност и перформанси преку внимателно внимание на деталите во дизајнот и производството. Вредноста на производот Body Sculpture е апсолутно супериорна во однос на нивната цена и се вели дека ви носи задоволство, енергија и ве прави најдобро што можете.