ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

1 АРТИКЛИ

CARRERA> е италијански бренд чија мисија е да создадат карактеристично искуство за купување кое одговара на рационални и емотивни потреби. Филозофијата на стилистичкиот и дизајнерскиот тим е да создаде стил за космополитски луѓе кои сакаат мода, удобност и стил по пристапни цени. Резултатот е трговска марка во мода со најразлични производи за жени, мажи и деца погодни за сите возрасти, нудејќи бројни опции за создавање на комбинација што најдобро го претставува секој стил.