ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

36 АРТИКЛИ

BRUGI> е италијански бренд, кој е присутен на пазарот од 1956 година. Произведува мултифункционална спортска опрема за секоја сезона, но е најпознат по производство на опрема за скијање. Покрај скијањето, произведува облека за фитнес, трчање, возење велосипед. Акцентот е ставен на материјали кои се лесни и со термички квалитет. Успешно комбинира удобност, модерен дизајн, практични решенија со одлична вредност за парите. Благодарение на ова, повеќе од 50 години уживаше популарност и непоколеблива доверба кај Европејците. Истакнуваат два под-брендови: Основен дух – Brugi и активен дух – Astrolabio