ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

382 АРТИКЛИ

PUMA> е водечка германска мултинационална компанија која произведува обувки и опрема за спорт и начин на живот. Една од најсилните марки на спортска опрема во најширока смисла. Долгорочната мисија на марката е да стане најбараната марка во категоријата спортски стил на живот. Логото на компанијата, создадено во 1948 година, се користи до ден-денес со мали измени. Тоа е комбинација на слика од пума во скок и изразени букви PUMA, додека нивната боја и позадина може да се променат. Пумата, која е активна дење и ноќе, е ѕвер, способен да скока неколку метри. Избирајќи ја Пума за своето лого и име, компанијата сакаше да ја истакне својата сигурност и компетентност на препознатлив начин. Пума е спортски бренд кој успешно комбинира спорт, активен животен стил и модни влијанија. Единствена комбинација на техничка иновација и револуционерен дизајн, таа постигнува изненадувачки достигнувања во областа на облеката и спортската облека. Филозофијата за марката Пума го комбинира спортскиот кредибилитет со уникатен изглед на светот за создавање на производи за скокање.

Удобен Иновативен Квалитетен Достапен, овие се само некои од карактеристиките на брендот Puma.