ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

13 АРТИКЛИ

RUCANOR> има 15.000 вработени и неколку милиони задоволни клиенти низ целиот свет. Има многу млад тим полн со ентузијасти, креативци и големи љубители на својот бизнис. Клучот за нивниот успех е целосна посветеност кон вработените и клиентите, како најважни деловни врски. Врз основа на овие факти, со доверба во партнерите и со отворена комуникација, тие ја засноваат нивната стратегија за долгорочен развој. Визијата на Руканор е да ги направат своите производи достапни за секого.