ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

16 АРТИКЛИ

SHOOTER> е создаден во 1992 година. Таа е присутна на домашниот пазар повеќе од дваесет години. Се карактеризира со квалитетна изработка, младешки дизајн инспириран од спортски дух и карактеристичен визуелен печат. Марката е насочена првенствено на младата популација, иако две линии се препознаени во опсегот, Casual and Classic . Линијата „Обичен“ е наменета за љубителите на спортската облека и е изработена исклучиво од природни материјали, додека „класичната“ линија е наменета за лица кои професионално се упатуваат на класичен начин на облекување , следејќи ги строгите форми и намалените бои. Марката е наменета и за жени и за мажи кои ги следат современите модни трендови. Клучот за долгогодишен успех и континуиран раст е да се следат светските модни трендови прилагодени на потребите на локалниот клиент. Shooter нуди широк спектар на јакни, тренерки, мајки, дуксери и други текстили од различни дизајни и бои.

Зимските чевли на Коперминер со технологија „Доказ за вода“ обезбедуваат водоотпорна подлога, при што стапалото се крева и ослободува вишок на влага преку дијафрагмата поради потењето на стапалата, притоа одржувајќи удобна температура.