ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

211 АРТИКЛИ

SKECHERS> е американски бренд познат по производство на обувки за сите намени за жени, мажи и деца. Skechers стана еден од најдобрите спортски брендови на американскиот пазар. Ова е релативно млад бренд, создаден во 1992 година и една од најголемите марки на атлетски обувки и патики во Соединетите Држави. Го прославија многу познати личности кои со години биле заштитнички фигури, како што се Кристина Агилера, Ринго Стар, Кели Брук, итн. Сега е претставена во над 160 земји во светот. Skechers има широк избор на обувки во своите колекции за најразлични потреби, како што се патики, чевли, спортски чевли, модни обувки. Skechers е поделена во две категории: колекција на живот, која е направена од меморија пена на Skechers и технологија Relaxed Fit удобност и ги прави обувките исклучително удобни; вториот дел од главната колекција е обувки со перформанси кои вклучуваат обувки Skechers Gorun и Skechers Gowalk дизајнирани за спорт и рекреација. Покрај обувките, Skechers произведува и спортска облека за мажи и жени.