ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

31 АРТИКЛИ

IPANEMA> е една од најважните бразилски марки. Иако е релативно млада марка, таа направи вистинска револуција во областа на летните обувки на пазарот. Таа беше лансирана од познатата бразилска манекенка Gisele Bundchen, па затоа овој бренд често се поврзува со своето име. Ипанема е бренд кој е за заљубен во ритамот што го врти светот. Инспириран од животот на бразилските улици и плажи, Ипанема е поттикната од уникатни, едноставни детали од секојдневниот живот. Неговата суштина доаѓа од плажата од Рио де Жанеиро, со која е именуван овој бренд, но во исто време овој бренд е космополитски. Во секоја колекција Ипанема, таа останува верна на себеси и нејзината филозофија. Различни стилови вклучуваат панталони и сандали што можат да се носат на плажа, во градот, за време на дневниот ден - Ипанема е еко-френд марка и целото производство се базира на 100% рециклирачки материјал од дури 30% од материјалот веќе се рециклира. На овој начин, Ипанема се грижи за одржливоста на природата.