LFS KOMPLET TRENERKA YB TIBERO TS CH

Adidas - CF7351

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

  • 164
  • 176

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

JUNIOR B - LFS TRENERKE KOMPLE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Детски
Бренд: ADIDAS
Робна група: ТРЕНЕРКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.