LFS PATIKE ALTARUN K

Adidas - CQ0036

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

PSG+GSG-PLITKE PATIKE ZA TRCAN

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Одржување: Да се одржува со препарати за кожа
Да се чисти со сува мека четка
Програм: Детски
Бренд: ADIDAS
Робна група: ПАТИКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.