TS LOPTA W CUP KO COMP

Adidas - CW4681

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 5.0

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

FUDBALSKE LOPTE
sastav : 100% Poliuretan

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Опрема
Бренд: ADIDAS
Робна група: ТОПКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.