SPIDER JR-92338-78

999,00 ден

Заштеди: 499,50 ден (-50%)

499,50 ден

-

ГОЛЕМИНИ

  • 0

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

Заштита за деца при сите активности во базенот. Големи и јасни леќи за висока видливост, третман на магла и заштита од штетните УВ зраци. Силиконска конструкција која совршено се прилагодува, па дава одлична удобност при користење.

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Grupa: ACCESSORIES
Бренд: Arena
Програм: момчиња
Детски
Опрема
Робна група: Наочари
Додатно:

БРЕНД

ARENA> е водечка светска марка за опрема за пливање. Компанијата започна со работа во 1973 година и ја започна спортскиот ентузијаст и претприемач Хорст Даслер. Повеќе од 40 години, брендот Арена им помага на пливачите и љубителите на вода да постигнат врвни резултати. Овој бренд е присутен во 103 земји во светот преку својата мрежа на деловни партнери во Италија, Франција, Германија, САД, како и во 11 земји на Далечниот исток. Основана е како прва текстилна компанија фокусирана на водните производи. Арената беше првата компанија за капење облека, која започна да ги развива најбрзите, најлесните и најтрајните материјали за своите конкуренти и рекреативни производи. Произведува широк спектар на врвни производи: облека за капење, очила, капи, перки и сите други облека за капење. Сите производи се дизајнирани засновани врз темелно истражување, техничко знаење и посветеност на квалитетот.

Избери големина

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.