ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

0 АРТИКЛИ

ASICS> е една од најсилните марки во светот во трчање и спортска обувка. По потекло од Јапонија, овој бренд има силно глобално присуство. Името е кратенка на латинскиот термин anima sana in corpore sano, што значи во здраво тело, здрав дух. Во последниве години, овие чевли за трчање се рангирани високо на светскиот пазар. Традиционално присутно во трчање, Асикс сега има атрактивни модели за други спортови, особено тенис, како и линијата за живот. Покрај обувките, Асикс има и друга спортска опрема како маици, хеланки , тренерки и многу други предмети.