ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

0 АРТИКЛИ

ASTROLABIO> е квалитетен италијански бренд, кој припаѓа на групата Brugi, која е еден од најистакнатите европски производители на спортска опрема повеќе од 60 години. Модели со висока елеганција и одлични карактеристики се дизајнирани во Верона и се продаваат низ цела Европа. Марката поддржува разноврсна креативност, максимална функционалност и внимание на техничките детали. Тој е посветен на скијачкиот свет, фитнес, велосипедизам и трчање и ги гарантира сите придобивки од леснотијата и топлинската изолација што им се многу битни на оние кои се вклучени во активниот спорт, како и на амбициите на оние кои избираат спортска облека за секојдневна употреба. Марката претставува две колекции годишно, едната за пролет-лето и другата за есен-зима. Секоја колекција се состои од линии за мажи, жени, деца и бебиња.