SNEAKER CARE-A77F

300,00 ден

Заштеди: 60,00 ден (-20%)

240,00 ден

-

ГОЛЕМИНИ

  • 0

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

ОПРЕМА ЗА ОДРЖУВАЊЕ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: Bama
Програм: Опрема
Додатно:

БРЕНД

Избери големина

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.