KID BRUGI G SKI JAKNA-9FFS-500

ГОЛЕМИНИ

Артиклот моментално не е достапен!

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

JUNIOR G - ЗИМСКИ СКИ ЈАКНИ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: BRUGI
Програм: Детски
девојчиња
Робна група: ЈАКНИ
Grupa: TEKSTIL
Додатно:

БРЕНД

BRUGI> е италијански бренд, кој е присутен на пазарот од 1956 година. Произведува мултифункционална спортска опрема за секоја сезона, но е најпознат по производство на опрема за скијање. Покрај скијањето, произведува облека за фитнес, трчање, возење велосипед. Акцентот е ставен на материјали кои се лесни и со термички квалитет. Успешно комбинира удобност, модерен дизајн, практични решенија со одлична вредност за парите. Благодарение на ова, повеќе од 50 години уживаше популарност и непоколеблива доверба кај Европејците. Истакнуваат два под-брендови: Основен дух – Brugi и активен дух – Astrolabio

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.