ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

0 АРТИКЛИ

COLMAR> е италијански бренд создаден во 1923 година кога Марио Коломбо започна со производство во Монца. Марката сè уште го носи неговото име денес, кое потекнува како акроним со шест букви, произлезено од неговото име и презиме. Спортскиот бренд Колмар е еден од најпознатите ски-брендови познати по користење на напредни технологии за развој на функционална облека и спортска облека. Главните карактеристики на овој бренд се функционалност, удобност и стил. Облеката за облека од оваа колекција ги воодушеви и скијачите и оние кои уживаат во долги зимски прошетки низ градот. Водата, дишењето и трајноста се најважните карактеристики на колекциите на Колмар. Тековната технологија за докажување обезбедува екстремна отпорност на вода. Моделите често имаат луксузни детали како што се вистинско крзно, патенти во боја, дополнителни џебови. Покрај зимата, Колмар произведува и летна колекција, т.е. обувки и облека.