KID CIPELE RENENS JAB KID-Q319PS-RENEN-PIN

3.999,00 ден

Заштеди: 1.999,50 ден (-50%)

1.999,50 ден

-

ГОЛЕМИНИ

  • 29

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

PSG-LIFESTYLE ЗИМСКИ ЧЕВЛИ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Робна група: ЧЕВЛИ
Бренд: copperminer
Програм: Детски
девојчиња
Grupa: OBUĆA
Додатно: Водоотпорне

БРЕНД

COPPERMINER> Зимските чевли Copperminer со технологија Water Proof овозможуваат водоотпорни обувки, каде што стапалото дише и ја исфрла вишокот на влага низ мембраната, што е предизвикано од потење на стапалата, одржувајќи удобна температура.

Избери големина

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.