TRN VALJAK MASIRAJUCI ZA PILATES-BB-026BL-45

ГОЛЕМИНИ

Артиклот моментално не е достапен!

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

РЕБРЕСТ ВАЛЈАК ЗА ПИЛАТЕС

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: BODY SCULPTURE
Програм: Опрема
Додатно:

БРЕНД

BODY SCULPTURE> е компанија инкорпорирана во 1965 година во Велика Британија. Во текот на следните децении, овој бренд зазема значајно место на светскиот пазар, како производител на фитнес и додатоци. Body Sculpture е бренд посветен на создавање квалитетни, иновативни производи кои на своите клиенти им даваат здрав и удобен начин на живот и повеќе уживање во нивната физичка активност. Тие се посветени на постигнување на највисоките стандарди за квалитет, вредност и перформанси преку внимателно внимание на деталите во дизајнот и производството. Вредноста на производот Body Sculpture е апсолутно супериорна во однос на нивната цена и се вели дека ви носи задоволство, енергија и ве прави најдобро што можете.

Избери големина

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.