KID PATIKE PUMA VIKKY PLATFORM GLITZ JR-366856-12

ГОЛЕМИНИ

Артиклот моментално не е достапен!

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

GSG-LIFESTYLE НИСКИ ПАТИКИ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Детски
девојчиња
Grupa: OBUĆA
Робна група: ПАТИКИ
Бренд: PUMA
Додатно:

БРЕНД

PUMA> е водечка германска мултинационална компанија која произведува обувки и опрема за спорт и начин на живот. Една од најсилните марки на спортска опрема во најширока смисла. Долгорочната мисија на марката е да стане најбараната марка во категоријата спортски стил на живот. Логото на компанијата, создадено во 1948 година, се користи до ден-денес со мали измени. Тоа е комбинација на слика од пума во скок и изразени букви PUMA, додека нивната боја и позадина може да се променат. Пумата, која е активна дење и ноќе, е ѕвер, способен да скока неколку метри. Избирајќи ја Пума за своето лого и име, компанијата сакаше да ја истакне својата сигурност и компетентност на препознатлив начин. Пума е спортски бренд кој успешно комбинира спорт, активен животен стил и модни влијанија. Единствена комбинација на техничка иновација и револуционерен дизајн, таа постигнува изненадувачки достигнувања во областа на облеката и спортската облека. Филозофијата за марката Пума го комбинира спортскиот кредибилитет со уникатен изглед на светот за создавање на производи за скокање.

Удобен Иновативен Квалитетен Достапен, овие се само некои од карактеристиките на брендот Puma.

Избери големина

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.