Упатство за регистрација

За да се регистрирате на нашата веб страна треба да го направите следново:

Кликнете на поле регистрација (горе во десен ќош ) и пополнете ја апликацијата за регистрација...(погледнете на сликата во продолжение).
Овде ги пополнувате сите полиња:
Име и презиме
Е-маил адреса – во првото поле ја пишувате ,па ја потврдувате одма десно во наредното поле
Лозинка- вие си пишувате лозинка по ваш избор и тоа ќе биде лозинката со која после успешната регистрација , ќе се најавите на сајт , односно ќе кликнете на НАЈАВА и го пишувате маилот кој го оставате во апликацијата за регистрација и лозинката која сами ја пишувате .
Телефонски број и Град.
Кога ќе ги пополните сите полиња само кликнете на ПОТВРДА.
*Во одредби и услови се наоѓа нашата политика за приватност ,каде може да се информирате за вашите лични податоци , да знаете за кои цели ги прибираме истите и дека вие во секој момент може да ја повлечете согласноста за обработка на вашите лични податоци со пишување маил на onlinemk@djaksport.com .
Од кога ќе кликнете потврда ќе ви се отвори празен прозор каде треба да внесете верификационен код (код кој го праќаме ние на маил адресата која сте ја оставиле при регистрација ) , проверете го вашиот маил , треба да добиете маил со верификационен код (пример 1b42bb) , тој код ќе го внесете во празното поле на сајт и имате успешна регистрација ( во продолжение слика како изгледа маилот со верификационен код ) .Овој код е само пример , ве молиме не го внесувајте овој код , туку кодот кој ќе стигне на вашата маил адреса . Доколку имате некој проблем или ви е потребна помош може да пишете маил на onlinemk@djaksport.com , callcentarmk@djaksport.com или да се јавите во контакт центар на 02/3070176 .