LFS M JAKNA SHRT - EMJ01302-07A-SEN

EASTBOUND -

ГОЛЕМИНИ

Артиклот моментално не е достапен!

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE LIFESTYLE ZIMSKE JAKNE

ДОСТАПНИ БОИ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: EASTBOUND
Робна група: ЈАКНИ
Програм: Машки

БРЕНД

Patike različitih modela zadovoljiće i najzahtevnije ukuse, pri tom garantujući udobnost pri svakom koraku. Bilo da odaberete neki od modela namenjenih za zimu ili jesen bićete oduševljeni funkcionalnošću ovih patika.

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.