GIFT CARD 500-GIFT500

ГОЛЕМИНИ

  • 0

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

Изберете совршен подарок!
Подарете ваучер што може да се користи во продавниците на Д-Спортска Опрема.
Дозволете им на вашите најблиски или вработени да изберат подарок од нашиот голем асортиман на спортски обувки, облека и опрема од светски познати брендови.
Ваучерите можете да ги користите во сите продавници на Д-Спортска Опрема. Со овие ваучери имате право на сите редовни и специјални попусти во нашите продавници.
Ваучери може да купите и во продавниците на Д-Спортска Опрема и преку онлајн продажба.
Напомена: Ваучерите не можат да се користат за плаќање на нарачки од www.dsport.mk

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Робна група: Gift Card
Додатно:

БРЕНД

Избери големина

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.