Израдувајте ги вашите најмили!

Ако не сте сигурни што би сакал некој кој е посебен за вас, не грижете се. Подарете му ПОДАРОК ВАУЧЕР и оставете го да избере свој подарок во кој ќе ужива! Д-Спортска Опрема им овозможи на своите клиенти да купуваат ваучери за подароци преку Интернет!

Ние нудиме ваучери за подароци во износ од 500, 1.000,2.000, 3.000, 5.000 денари. Вие ја избирате сумата и го давате ваучерот на драги луѓе или колеги, кои можат да го користат во една од многуте продавници на Д-Спортска Опрема во Македонија.

При плаќање на избраните производи со ваучерот за подарок, на клиентите им се достапни сите тековни промоции, кои колегите ќе им ги претстават за време на посетата.

Ако изберете начин на плаќање со платежна или кредитна картица, ваучерот за подарок може да се достави до вашата адреса или до адресата на вашите најблиски.

Во овој случај, потребно е да се наведат неговото/нејзиното име и презиме, адреса и телефонски број за контакт за испорака. Откако ќе добиете потврда дека нарачката е успешно регистрирана, одговорете на добиената е-пошта и испратете ни го текстот на пораката што сакате да ја проследите со ваучерот за подарок на callcentarmk@djaksport.com

Доколку ви се потребни повеќе информации јавете се во нашиот контакт центар на 02/3070176 .

Поклон честитка одбрете овде