AUTH. CHARGE COTTON SWEATSHIRT

Hummel - 03709-5001

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

  • S
  • XL
  • XXL
  • XXXL

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE FUDBALSKE TREN G.D

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Состав: Полиестер
Памук
Бренд: HUMMEL
Робна група: ДУКСЕВИ
Програм: Машки

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.