TS MAJICA D.R HUMMEL FIRST PERF LS JERSEY

Hummel - 04325-3062

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • L
  • XXL

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKI FITNES TEKSTIL

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Состав: Полиестер
Spandeks
Бренд: HUMMEL
Робна група: МАИЦИ
Програм: Машки

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.