TS PATIKE LIGA GK

Hummel - 060089-8604

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

  • 9.0
  • 10.0
  • 10.5
  • 11.5
  • 12.0

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE RUKOMETNE PLITKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: HUMMEL
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Машки

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.