TS PATIKE AEROCHARGE HB 220 TROPHY

Hummel - 60242-6765

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE RUKOMETNE PLITKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Одржување: Да се одржува со препарати за кожа
Да се чисти со сува мека четка
Бренд: HUMMEL
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Машки

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.