TS LOPTA PREMIER HANDBALL

Hummel - 91790-8676

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 1.0
  • 2.0
  • 3.0

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

RUKOMETNE LOPTE
sastav : Poliuretan

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Опрема
Бренд: HUMMEL
Робна група: ТОПКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.