TORBA CLASSIC BEE PU SHOULDERBAG

Hummel - 40598-2001

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • Unsz

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

UNISEX LIFESTYLE TORBE-OSTALE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Unisex , Опрема , Машки , Женски
Бренд: HUMMEL
Робна група: ТОРБИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.