HERO BASELAYER WOMEN 3/4 LEGGINGS ( AV )

Hummel - 09555-2055

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • XS/S

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

ZENSKI FITNES TEKSTIL-OSTALO

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Робна група: Хеланки
Бренд: HUMMEL
Програм: Женски

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.