HERO BASELAYER WOMEN TANKTOP ( AV )

Hummel - 03998-2055

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • XS/S

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

ZENSKI FITNES TEKSTIL-OSTALO

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: HUMMEL
Робна група: МАИЦИ
Програм: Женски

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.