SUE SEAMLESS TOP

Hummel - 09534-2001

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • XS/S
  • M/L
  • XLXXL

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

ZENSKI TRAINING TOP

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Состав: Еластин 8%
Полиамид 92%
Одржување: Prema ušivnoj deklaraciji
Бренд: HUMMEL
Робна група: МАИЦИ
Програм: Женски

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.