TOP HUMMEL FIRST COMFORT WOMEN BRA

Hummel - 03743-2001

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • M/L
  • XLXXL

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

ZENSKI FITNES TEKSTIL

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Состав: Полипропилен 70%
Еластин 8%
Полиамид 22%
Одржување: Prema ušivnoj deklaraciji
Бренд: HUMMEL
Робна група: МАИЦИ
Програм: Женски

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.