TS PATIKE TOLEDO

joma - TOLJS-804-24

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

  • 37
  • 38

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

PS+GS-FUDBALSKE PATIKE INDOOR

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Одржување: Да се одржува со препарати за кожа
Да се чисти со сува мека четка
Програм: Детски
Бренд: joma
Робна група: КОПАЧКИ

БРЕНД

JOMA je španski proizvođač sportske obuće i odec´e. Kompanija je osnovana 1965. godine kao kompanija za proizvodnju obuc´e za opštu upotrebu, dok se 1968. specijalizuje za proizvodnju i distribuciju sportske obuc´e. Proizvode proizvode namenjene raznim sportovima: za fudbal, košarku, odbojku, trčanje, tenis, fitnes. Danas su prisutni u preko 70 zemalja širom sveta.

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.