TS KOPACKE AGUILA FG

joma - AGUIW-801-FG

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

  • 42
  • 42.5
  • 43
  • 43.5
  • 44
  • 46
  • 47

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE FUDBALSKE KOPACKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Робна група: КОПАЧКИ
Програм: Машки
Бренд: joma
Одржување: Brisati vlažnom krpom
Sušiti na sobnoj temperaturi
Состав: Според пиктограмот на производот

БРЕНД

JOMA je španski proizvođač sportske obuće i odec´e. Kompanija je osnovana 1965. godine kao kompanija za proizvodnju obuc´e za opštu upotrebu, dok se 1968. specijalizuje za proizvodnju i distribuciju sportske obuc´e. Proizvode proizvode namenjene raznim sportovima: za fudbal, košarku, odbojku, trčanje, tenis, fitnes. Danas su prisutni u preko 70 zemalja širom sveta.

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.