TS PATIKE DRIBLING

joma - DRIS.904.TF

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

  • 40
  • 46

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE FUDBALSKE PATIKE TURF

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Робна група: ПАТИКИ
Програм: Машки
Бренд: joma

БРЕНД

JOMA je španski proizvođač sportske obuće i odec´e. Kompanija je osnovana 1965. godine kao kompanija za proizvodnju obuc´e za opštu upotrebu, dok se 1968. specijalizuje za proizvodnju i distribuciju sportske obuc´e. Proizvode proizvode namenjene raznim sportovima: za fudbal, košarku, odbojku, trčanje, tenis, fitnes. Danas su prisutni u preko 70 zemalja širom sveta.

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.