RUN PATIKI STORM VIPER - RVIPLS2103

-

5.290,00 ден

Заштеди: 2.116,00 ден (-40%)

3.174 ден

ГОЛЕМИНИ

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

ЖЕНСКИ НИСКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ

ДОСТАПНИ БОИ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: joma
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Женски

БРЕНД

JOMA> е шпански производител на спортски чевли и облека. Компанијата е основана во 1965 година како компанија за производство на обувки со општа намена, додека во 1968 година е специјализирана за производство и дистрибуција на спортски обувки. Тие произведуваат производи за разни спортови: фудбал, кошарка, одбојка, трчање, тенис, фитнес. Денес, тие се присутни во над 70 земји во светот.

Избери големина

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.