LFS PATIKE LOGO ASIAR KID

Kappa - 304KM40-911

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

  • 28
  • 29
  • 32
  • 33

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

PSB-LIFESTYLE PLITKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Состав: Според пиктограмот на производот
Одржување: Sušiti na sobnoj temperaturi
Brisati vlažnom krpom
Програм: Детски
Бренд: KAPPA
Робна група: ПАТИКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.