LFS PATIKE 242706 SASH

Kappa - 304QVM0-917

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 40

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE LIFESTYLE PLITKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Одржување: Да се чисти со сува мека четка
Ѓон: Гума
Состав: Според пиктограмот на производот
Постава: Platno
Бренд: KAPPA
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Машки
Горен дел: Platno

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.