OUT CIPELE DOLOMO

Kappa - 304UL70-A28

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE OUTDOOR ZIMSKE CIPELE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: KAPPA
Робна група: ЧИЗМИ
Програм: Машки

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.