OUT CIPELE TENNESEE 2

Kappa - 303UY90-938

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE LIFESTYLE ZIMSKE CIPELE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Состав: Според пиктограмот на производот
Одржување: Sušiti na sobnoj temperaturi
Brisati vlažnom krpom
Бренд: KAPPA
Програм: Машки
Робна група: ЧЕВЛИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.