TRN PATIKE KOMBAT LOGYC 4

Kappa - 304I5P0-925

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 43

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE PLITKE PATIKE ZA TRENING

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: KAPPA
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Машки

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.