LFS PATIKE AUTHENTIC GULL 2

Kappa - 303TBQ0-911

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 36
  • 37

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

UNISEX LIFESTYLE PLITKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Unisex
Машки
Женски
Одржување: Да се одржува со препарати за кожа
Да се чисти со сува мека четка
Бренд: KAPPA
Робна група: ПАТИКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.