LFS PATIKE LOGO BASH

Kappa - 3032170-907

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

UNISEX LIFESTYLE PLITKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Unisex
Машки
Женски
Состав: Според пиктограмот на производот
Одржување: Sušiti na sobnoj temperaturi
Brisati vlažnom krpom
Бренд: KAPPA
Робна група: ПАТИКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.