Д КАРИЕРА


ФЛЕКСИБИЛНОСТ


ПОЧИТ


ОДГОВОРНОСТ


ПОЗИТИВЕН СТАВ


ЛОЈАЛНОСТ

 • 80

  ПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ

 • 700

  ВРАБОТЕНИ

 • 28

  ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА

Нашата компанија е една од лидерите во спортска опрема и облека, со долга традиција во која се вреднуваат флексибилноста, чесноста, одговорноста, позитивниот став и лојалноста и која го негува спортскиот дух и семејниот дух.

Многу од нашите колеги од продажба станаа менаџери и директори. Ние сме средина која им овозможува на вработените да напредуваат низ системот според трудот, посветеноста и постигнатите резултати.

ČLANOVI ĐAK SPORTSKE PORODICE IMAJU:


Бонуси според постигнатите резултати


Парични награди на квартална основа


Награди во форма на заеднички патувања за најдобрите вработени во малопродажбата


Јубилејни награди за лојалност


Компаниски попуст за вработените


Паричен подарок за новородени бебиња на нашите вработени


Новогодишни подароци за децата на вработените


Обезбеден паркинг за вработените во управната зграда


Флексибилно работно време


Можност за напредување

Otvorene pozicije

Доколку се препознавате во нашите вредности и сакате да ја споделите со нас мисијата за внесување на здрав дух во семејството, работата, забавата, спортот и рекреацијата, аплицирајте и станете дел од нашето спортско семејство!

 1.  АПЛИЦИРАЈ И ПРИДРУЖИ СЕ НАШОТ ТИМ

 2.  СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА НАБАВКА

 3.  АСИСТЕНТ ЗА НАБАВКА

 4.  Менаџер за синдикална продажба - Скопје

 5.  РEФЕРЕНТ СИНДИКАЛНЕ ПРОДАЖБЕ

 6.  КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 7.  Mагационер – web магацин

 8.  Референт за он-лине продажба

 9.  Референт за кол центар

Вашето CV можете да го испратите на следната емаил адреса posao@djaksport.com или преку формуларот подолу:

 
додајте свое CV
 
 

По прибирањето на апликациите и изборот на пристигнати биографии, кандидатите кои ги исполнуваат условите на конкурсот учествуваат во стандардизиран процес на селекција. Сите кандидати добиваат повратни информации за исходот од конкурсот. Компанијата ДЕЛТА СПОРТ ДООЕЛ собира и обработува лични податоци на кандидатите во согласност со Законот за заштита на лични податоци.

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.