KID LOOPER ROLERI PW-PW-116A-15-PINK

ГОЛЕМИНИ

Артиклот моментално не е достапен!

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

ДЕТСКИ РОЛЕРКИ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Grupa: ACCESSORIES
Програм: Детски
девојчиња
Бренд: LOOPER
Робна група: РОЛЕРИ
Додатно:

БРЕНД

LOOPER> нуди ролери, како за деца така и за возрасни. Интересна комбинација на бои ви гарантира признавање, додека комбинацијата на квалитетни материјали ви гарантира безбедност и удобност при секое возење. Тркалата направени од силикон се издржливи и безбедни, а одличната вредност за парите е исто така еден од карактеристиките на оваа марка.

Патики од различни модели ќе ги задоволат дури и најсложените вкусови, гарантирајќи удобност на секој чекор. Без разлика дали ќе изберете еден од моделите дизајнирани за зима или есен, ќе бидете воодушевени од функционалноста на овие патики.

Избери големина

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.