ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

10.000

ПРОИЗВОДИ

100+

БРЕНДОВИ

800

ВРАБОТЕНИ

Мисија и визија 

Мисија

Мисија

Компанијата  Đak со најпопуларните спортски брендови, препознатлива услуга и стабилното работење внесува здрав дух во семејството, работа, забава, спорт и рекреација.

Нашата мисија се рефлектира во напорите да се обезбедат најпопуларните спортски брендови со препознавање на услуга и стабилното работење на компанијата. Подршка на спорт без оглед на тоа дали станува збор за професионално, рекреативни и забавни, тоа е причината што нудиме голем избор на спортска опрема. Нашата конкурентност е базирана на долгогодишната лојалност на нашите потрошувачи, освојување нови пазари и се стреми да обезбеди висок степен на задоволство, како за потрошувачите и нашите деловни партнери.

Визија

Подигнувањето на спортски дух и да се изгради заемна доверба.

Изградба на визијата која е јасна и силна, мобилизирање на енергијата на сите вработени, покренување на здрав спортски дух, создава чувство на гордост, уникатност и значење која има за цел да обезбеди задоволство според барањата нашите клиенти и самите вработени.

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web