ROSE 6 BOOST PRIMEKNIT

Adidas - Q16507

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 9.5
  • 11.0
  • 13.0

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE BASKET DUBOKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: ADIDAS
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Машки

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.